warna hitam?? baju besar gedabak?? ade masalah ke??


Aku ni memang suka mencapap muka dekat kedai makan..
bukan nak makan pun beli air je lepas tu merewang-rewang cari bahan nak buat entri...

Tup-tup jumpa la member..

" woi..sombong nye die sampai aku pun die buat derk je "

sape pulak yang dok woi-woi...pusing belakang tengok..

" woi..member lame..kau cakap aku sombong kau tu yang sombong xsedar diri.."

kami berdua bersalaman slepas woi-woi...hahaha [ sempat la gelak-gelak kejap ]

" Ape cer skrg Han?? "
 " Hah?? cer ape?? ce citer ce citer..hahah , aku tak de pe cer pun macam biase jela.."

" Aku tengok kau pun memang macam biase je pun...wahahah.."

Amboi dah tau lepas tu nak tanye lagi siap gelak sampai tersembur-sembur air liur..eee..

" Aku tengok kau ni dari dulu sampai sekarang..hitam je memanjang..xde warna lain?? aku bukan perli kulit kau..kau tu putih aku tau.."

" Eh..ade masalah ke kalau aku pakai hitammmmmmmmm je??"

" Ehhhhhhh..ade je masalah..kau tau tak ade orang cakap kau ni tak pernah basuh baju sebab die tengok kau ni pakai baju hitammmmmmmmmm je memanjang,lagi satu kau ni pengikut mana2 kumpulan black metal ke?? tak pun emo,gothic ke?? "

Alah..cakap jela kau yang cakap tak payah orang lain..saje nak cover sebab takot penampor letuww..puiihh..[ sempat ckp dalam hati je ]

" Ewah-ewah..banyak manis banyak wangi mulut cakap aku tak pernah basuh baju?? Ape kau , seponsor aku punye baju ke??? aku beli sendiri la walaupn guna duit mak bapak aku...dalam almari aku tu belambak , bertimbun , berbukit , bergunung everest baju hitam ok..kenapa.."

tak sempat habis cakap die menyampuk..

" Releks r...yang kau nak emo sangat kenapa?? bukan aku yang kata tapi ade orang kate la...lagi pun aku pelik apsal kau suke sangat warna hitam ha??? cuba kau pakai colour ful sikit, tu hah baju besar gedabak , tak padan dengan bdan kecik pakai la baby shirt mcm awek tu.."

" Ok meyh aku sambung cerita...KENAPA ADE MASALAH KE KALAU AKU PAKAI BAJU HITAM?? NAMPAK AKU NI KOTOR SANGAT SELEKEH SANGAT DENGAN WARNA HITAM?? AKU BASUH BAJU LA..APASAL DIE NAK TOLONG AKU BASUH BAJU?? BOLEH JE TAKDE MASALAH NANTI AKU SURUH DIE CUCIKAN SEKALI OTAK HITAM DIE TU SUPAYA LEPAS NI TAK DELA PEMIKIRAN DIE TU HITAM DAN KOLOT JE....TAK SEMESTINYA ORANG YANG SUKA HITAM NI BLACK METAL KE EMO KE GOTHIC KE , MENTAL AKU MASIH WARAS UNTUK TERLIBAT DENGAN KUMPULAN MACAM TU...BTW BILER PAKAI HITAM AKU RASA SELAMAT SEBAB APE?? SEBAB TAKDELA ORANG NAMPAK WARNA APE YANG AKU PAKAI DEKAT DALAM NI...tengok ni"

Aku siap tarik-tarik lagi baju tshirt hitam yang aku pakai tu..
lagi pun aku memang tak sesuai dengan warna lain rasa janggal...

" Errr..ok2...kau kalau mula bercakap aku memang tak boleh lawan..tak padan dengan kecik kau ni eh.."

" Kecik-kecik cili padi la..jangan pandang pada baju yang hitam dan besar gedabak aku ni ok..yang penting ni.."

Aku tunjalkan sikit kepala member aku dan terus blah...
" Ade masalah ke dengan warna tu..? "
aku perempuan mesti ade sensitivi dengan warna jgn main redah je pakai ape yang boleh baby shirt untuk baby la b*bi...

*sory penggunaan bahasa agak kasar..