Rasa Nak Jiwang Pulak Hari Ni #1


Jika sayang lepas kan dia bebas... 
kerana jika ditakdirkan si dia milik kamu dia akan kembali... 
Jika tidak mungkin ditakdirkan si dia bukan milik kamu... 
Yakin dengan perancangan-NYA...:)


#Ayat kat gambaq tu boleh kira cinta sejati ka? mcm tak je...
Bila la agak nak buat entri macam dulu..banyak merapu je skrg ni...hmm

10 comments:

  1. sebelum lepas.. bgtahu dulu.. klu xmnyesal..hehe

    ReplyDelete
  2. ahakz selalu nye main lepas je..tup2 tgk dh psg lain...hahah

    ReplyDelete
  3. cemane pulak kes bila dia tu milik orang and dia suka kan kita...tapi kita lepaskan dia hnye sbb xnak dia rasa susah hati dalam memilih.

    patut ke kita lepaskan dia? huhuhu

    ReplyDelete
  4. hmm, rasa macam susah gile nak lepaskan "cinta sejati" tu pergi walaupun mmg ternyata tiada jodoh dengan dia..hee :p

    ReplyDelete
  5. kdg2 reka je thu.. tp realitynya x pun.

    ReplyDelete
  6. Moga redha Allah mengiringi selalu sampai ke syurga.

    ReplyDelete
  7. Kalau fie lah, I'll never let my him go if staying beside me is the best thing ever happened to him. Huhu. Itu kalau dia nak lah, kalau dia tak nak malas nak layan. pergi la dekat sape pun. Haha

    ReplyDelete
  8. realitinya mungkin boleh dilepaskan. tp dalam hati??masih tersimpul rapi.*parah parah*

    ReplyDelete
  9. kalau kita lepaskn bersebab xpe..tp btul jgk quote tu..seandainya dia utk kita dia akn kembali pd kita..hehe..ntah la an.. :) berdoa je la yg terbaek utk kita.

    ReplyDelete

"Sesungguhnya apabila aku menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu, bukan juga yang paling soleh atau solehah dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah, maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan."
-Hassan Al Basri-

budi bahasa lambang peribadi